МЕМОРАНДУМ про спільну діяльність щодо висвітлення громадського життя територіальної громади селища Ворзель

Ми, представники Громадських організацій і об’єднань селища Ворзель,  усвідомлюючи свою відповідальність за стан справ в усіх галузях суспільного життя як нашого рідного селища, так і міста Ірпінь, розуміючи вагу  публічного слова і висвітлення життя громади в засобах масової інформації (в т.ч. електронних),

ДОМОВЛЯЄМОСЬ ПРО НАСТУПНЕ:

  1. Здійснити ряд заходів з підготовки та випуску спільного друкованого органу Громадських організацій і об’єднань селища Ворзель. На етапі становлення з міркувань фінансової спроможності це може бути інформаційний бюлетень або газета-додаток до одного з існуючих видань. Також здійснити заходи для організації власного веб-ресурсу.
  2. 2. За можливості допомагати матеріально та в інший спосіб реалізації названих проектів.
  3. 3. На паритетних засадах забезпечувати видання матеріалами для друку.
  4. 4. Після підписання Меморандуму визначити Координатора проекту і відповідальних за напрямками роботи.
  5. 5. Список підписантів може бути продовженим, про що   повідомлятимемо окремо.

Меморандум як ініціатори підписали Ворзельська спілка ліквідаторів-інвалідів ЧАЕС-1986р. (Савату А.К.) та Спілка ветеранів Афганістану і воїнів-інтернаціоналістів сел.Ворзель (Величко Ю.Ф.). До них вже приєдналися Ворзельський осередок Ірпінської міської організації Української народної ради (Костура Д.В.), депутатська група «Відродження Ворзеля» (Смолянчук О.І.) та громадська організація «Відродження Приірпіння» (Гавриленко І.Л.).

Метою реалізації цього медійного проекту, на думку ініціаторів, є не поділ громади на своїх і чужих, не лобіювання чиїхось політичних і економічних інтересів, а неупереджене інформування громади про її внутрішнє життя.

Зважаючи на те, що щонайменше два шанованих в селищі громадських об’єднання так і не наважилися підтримати ініціативу, вбачаючи в ній щось надзвичайно для себе небезпечне, повідомляємо – двері для усіх завжди залишатимуться відкритими, переконаєтесь в доцільності проекту – приєднуйтесь.

Всіх бажаючих запрошуємо долучатися до інформаційної роботи в ім’я майбутнього Ворзеля.

Ініціативна група

Popularity: 1% [?]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code