Нам своє робить…


З такими думами живе і діє голова Ворзельської ради Венгрик О.П. та його найближче оточення – так звана провладна коаліція.

Як правили до Революції гідності у Ворзелі регіонали, так і правлять. Змінювались на посадах прокурори. Начальники міліції і т. д.

А Венгрику хоч би хни! З усіма зміг домовитися….

Скажемо, чого варта відповідь прокурора Пацкана М. на скаргу ворзелян щодо діяльності місцевої влади.

Виявляється, що виділити на закритій сесії 145 ділянок, так званим пакетом (без оголошення кому, де і скільки соток) – це «нормально»! А те, що під цими анонімами може бути хто завгодно, то не має для них значення. І не знали депутати, що серед щасливчиків є дев’яносторічний Ісаак Абрамович Ремінник батько начальника облоздоровлення О. Ремінника . який працевлаштував здається сина Венгрика, або чоловік голови Ірпінського суду Саранюк М.І. та її ж син Марущак Я.Є., або діти отця Василя (сину діляночка і дочці діляночка). А ви не знаєте, як може у списках з’являтися прізвище людини, яка померла ще у 2009 році. Землевпорядник пояснює це технічною помилкою!!! Землю небіжчиці не оформили після нашого втручання.

Але ці та інші «дрібнички» прокуратуру не цікавили… Все нормально…Порушень на думку прокурора немає .

Не вбачає ні Пацкан М., ні новий начальник міліції ніякої корупційної схеми в тому, що виділяється гектар землі (Погореловка) особам, які зразу ж продають її бізнесмену Вакуленку.

А чого варта історія з Генпланом Ворзеля!!! Спочатку провели «деребан» рекреаційних зон землі, а потім замовили Генплан. І вже коли громадськість вчинила галас, то компанія Венгрика почала брехати, що вони замовили не Генплан , а зміни до нього. А варто було б Пацкану М. підняти порядок денний десятої сесії шостого скликання від 30.06.2011р., де в пункті №7 зафіксовано «Про надання дозволу на розробку Генерального плану селища Ворзель, на роботи з топографічної зйомки та складання цифрових планів селища Ворзель та на розробку меж селища», то прокурору б стало зрозуміло, що його елементарно вводять в оману. А ще б прочитав Пацкан М.газету «Ворзельські вісті» №2(20) лютий 2013р. ст..1. Там чітко йдеться про обговорення не змін до Генплану, а «обговорення Генерального плану з громадськістю селища відбудеться 13 березня о 13 годині в Уварівському домі».

Або ще такий факт. Рішення селищної ради про виділення земельних ділянок від 29.11.2011р. №254\15-VI було прийняте після набрання чинності Закону України « Про мораторій на зміну цільового призначення окремих земельних ділянок рекреаційного призначення не залежно від форми власності в містах та інших населених пунктах» ( від 17.03.2011р. №3159- VI). За цим законом мораторій вводиться на п’ять років. Чи підняв прокурор документи часів Сотнікової З. та Кухарського С. , де були закріплені рекреаційні зони? В ті часи зміна цільового призначення землі була допустима. Але як би не було, а гектарів 20 лишалось до введення в дію закону про мораторій.

То як же після цього розуміти дії прокурора?

Або він елементарно порозумівся з Венгриком, або зовсім нездатний проводити слідчі дії, демонструючи у такий спосіб профнепригодність???

У Ворзелі, як і по всій країні, регіонали «підіймають голову»! Той, хто організовував і оплачував посланців до Антимайдану, сьогодні, зрозумівши свою безкарність, продовжують працювати на себе і далі, нас,громаду,обкрадати.

І останнє. Чому це раптом секретар ради Ковальчук А.В. пішла з посади? Може тому, що будучи причетною до всіх оборудок Венгрика, зараз у такий спосіб відкараскується від нього? А може в «мери» збирається?!

Члени громадської організації ГРУКТІВ

Popularity: 2% [?]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code