Зустріч депутата Михайла Гаврилюка з мешканцями Ворзеля

Данута КОСТУРА

У Ворзелі,7 лютого, пройшла зустріч громадян з народним депутатом Михайлом Гаврилюком. Хоча багато хто про майбутню зустріч дізнався незадовго, зала в ЦК «Уварівський дім» була переповнена. У громадян було багато питань.

Деякі питання перетворилися на промови. Згадували недобрим словом місцеву владу як  під час Майдану, так і після; порушували проблеми переселенців, які проживають у Ворзелі;  пропонували зробити Ворзель реабілітаційним центром для бійців АТО; цікавилися яким буде статус Ворзеля ( обласного чи місцевого підпорядкування);  якою буде доля земель колишній дитячих таборів; пропонували зробити аудит земель за останні 10 років, щоб побачити хто є хто; нагадали про цинічні відповіді  ворзельської влади на запити громадян; розказали про пакетне голосування щодо 140 розданих «потрібним людям» ділянок,  про  подаровані півтора гектари гр. Шкарбану по вул. В. Жовтня, про будівництво багатоповерхівок на рекреаційних землях колишніх санаторію «Зірка» і дитячого табору «Буревісник» тощо.

Відповіді на питання давав помічник депутата Борис Пронякін. Він сказав, що в Ірпінському виконкомі є громадська приймальня , де дівчина приймає і реєструє звернення громадян. На сьогоднішній день ні одне звернення не було проігнороване, всі отримали відповіді. Помічник  попросив подавати звернення, підкріплені  документами, щоб більш дієво їх розглядати; що планують  1-2 рази на місяць вести прийом у Ворзелі, а також розмістити інформаційні таблички у селищній раді, у місцях найбільшого скупчення людей.

Михайло Гаврилюк  сказав, що прийшов сюди, щоб підняти народ, який  дрімає, а під лежачий камінь, як відомо, вода не тече. «Вставайте і наводіть порядок, бо  ви – народ, ви – влада. Так написано у Конституції. Не подобається хтось з посадовців – зніміть. Якщо вас не влаштовує селищний голова, виберіть справедливу і чесну людину. Народ є закон ».

Данута КОСТУРА

no images were found

Popularity: 4% [?]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code