Свято у парафіяльній громаді

Данута КОСТУРА

У день святих Жінок-мироносиць, яке християни святкують на другу  неділю після Великодня, у ворзельському храмі Преображення Господнього після Служби Божої урочисто відкрили після зими міні-зоопарк.  Подія зібрала багато дітей з усього Ворзеля. Подивитися на красеня лебедя, цесарок, бундючного  індика, овець, павича захотіли чимало дітей і їх батьків. Фонтани, яких на території церковного подвір’я є кілька, теж забили струменями.

Настоятель храму отець Микола  від усієї душі дякував жінкам парафії. Без них величний ворзельський храм  і церковне подвір’я не були би такими затишними, охайними, упорядкованими.

Свято відвідав і голова Ірпеня Володимир Карплюк. Він сказав, що дуже приємно, коли, приїжджаючи у якийсь куточок, бачиш, що громада, не чекаючи, що хтось щось зробить, втілює сама свої проекти. « Ваша громада – саме така громада. Це відповідає нашим принципам. Ми за останні пів року дуже активно почали розвивати Ірпінь. Дасть нам Бог сили і здоров’я, то в найближчі півроку будемо добиратися і до селищ», – сказав Володимир Карплюк.

Звичайно, що свято не було би таким урочистим без величезного торта  і  вже традиційного для парафії куліша. І у тому заслуга, зокрема,  депутата селища Олега Смолянчука, без якого не обходиться ні одне парафіяльне свято.

Подвижництво, яким наділені отець Микола  і його парафіяни  робить свою добру, світлу справу  –  перетворює буденне у святкове.

Данута КОСТУРА

no images were found

Popularity: 2% [?]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code