Скандальне об’єднання Ворзеля з Бучею переросло у протистояння в судах

Данута КОСТУРА

Кілька представників Ворзельської громади оскаржують в Ірпінському суді рішення депутатів селищної ради від 4 вересня 2015 року щодо правомірності дій влади.  Позивачами є Марина Христюк, Юрій Демчук та Юрій Криворучко. Згодом також буде оскаржене рішення  Ворзельської селищної ради 29 січня 2016 року.

Про хід судових засідань розповідає громадський активіст, правник Ігор Грибенко: «25 лютого відбулося перше засідання суду, на якому суд перевірив повноваження позивачів і представників. Представник Ворзельської  селищної ради попросив час для вивчення матеріалів по суті позову, оскільки заключив договір з селищною радою 25 лютого, саме в день проведення судового засідання.

Позивачі та їх представник не заперечували проти клопотання.

Наступне засідання було перенесено на 21 березня, яке і відбулося. Але виявилося, що представляв Ворзельську селищну раду вже новий представник.

Представник відповідача  оголосив заперечення проти адміністративного позову, яке суддя долучила до справи.

На цьому судовому засіданні представником від позивачів були заявлені клопотання про витребування документів, завірених належним чином, які підтверджують, на погляд позивачів, обґрунтування  позовних  вимог, доказову базу.

Також було заявлено клопотання про залучення свідків. В якості свідків було запропоновано  залучити колишнього секретаря Ворзельської селищної ради Олега Атаманчука та колишнього селищного голову Олександра Венгрика. Заперечення щодо залучення свідків по справі вніс представник відповідача. Вислухавши заперечення  представника  відповідача, суддя О. В.Пархоменко все ж таки задовольнила клопотання про  виклик свідків до суду».

Наступний розгляд справи призначений на 28 квітня 2016 року о 10.00 год.

Газета «Ірпінський вісник» №12 (2756) 25 березня 2016 року

Данута КОСТУРА

публікації по темі :

Добровільне об’єднання по- бучанськи

Піррова перемога над громадою Ворзеля

Popularity: 4% [?]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code